Nyilatkozat jogokrólVissza

Szerzői jog
A www.kozbeszerzesiintezet.hu weboldalainak teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára, stb.) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. A www.kozbeszerzesiintezet.hu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, kinyomtatni, azokat másnak nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.


A felelősség kizárása
A www.kozbeszerzesiintezet.hu nem tartozik felelősséggel azon esetleges károkért, amelyek a weboldal használatával kapcsolatosak, annak használatából, használatra képtelen állapotából származnak. Továbbá amelyek a weboldal nem megfelelő működéséből, üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből, az esetleges pontatlan adatközlésekből keletkeznek. A VKI weboldalán megjelenő cikkek, írások, dokumentumok nem tekinthetőek hivatalos állásfoglalásnak, iratoknak, azok pusztán ismeretterjesztést szolgáló, tájékoztató jellegű anyagok, adatok. Az üzemeltetők mindennemű változás - ide értve az esetleges szünetelést és megszüntetést is - jogát fenntartják. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása minden esetben a felhasználó saját felelősségére történik.

 


A felhasználók által rendelkezésre bocsátott anyagok
A www.kozbeszerzesiintezet.hu portál szolgáltatásai számos olyan linket (kapcsolódási pontot) tartalmaz, amelyek az Internet egyes pontjaira, pl. más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a jelen portál üzemeltetői nem vállalnak felelősséget. Úgyszintén kizárják felelősségüket az üzemeltetők azon adatokért, hirdetési felületekért, közleményekért, anyagokért, információkért, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával harmadik személy létrehoz, közzé tesz, közvetlenül helyez el a weboldalon, illetve adatbázisban. A weboldalon megjelenő hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel.

 


Személyes adatok védelme
A www.kozbeszerzesiintezet.hu a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat, cégadatokat az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény, és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli.

 


Jogi védettség
A www.kozbeszerzesiintezet.hu portálról önkéntes műnyilvántartásba vétel készült a Magyar Szabadalmi Hivatalban. Jogosulatlan felhasználás, vagy megkérdőjelezhető szerzői jogosultságok esetén ezen dokumentum bizonyító erejű egy jogi eljárás során.

 

 

keresés

REGISZTRÁCIÓ, HÍRLEVÉL

 

Oldalainkon számos funkció és tartalom csak regisztrált felhasználóink számára érhető el.

REGISZTRÁLJON Ön is vagy IRATKOZZON FEL rendszeres HÍRLEVELÜNKRE!

 

Regisztrált partnereink, IDE KATTINTVA tudnak BELÉPNI.

 

Elfelejtette JELSZAVÁT?

SMART SPP programA zöld közbeszerzési eljárások elterjedésének egyik legnagyobb akadálya az információhiány, amin tudunk segíteni.

A RÉSZLETEKET ITT TALÁLJA

Közbeszerzések lebonyolítása

©Copyright ABL Consulting és MKI. A www.kozbeszerzesiintezet.hu fejlécében látható fotó a Horvát Idegenforgalmi Közösség szíves engedélyével került felhasználásra, és a horvátországi Porer világítótornyot ábrázolja.